Bildgalleri


En bygdegård på landet

nära Öregrund och havet.

Här kan du se vad som hänt på Norrögården

Klicka på bilderna för att förstora dem

Söndag 1 februari 2015

Norrögårdsbocken kläs av

Blött och grått, men fort gick det att få bocken avklägg inpå bara skelettet! Men, när arbetslaget kom upptäcktes det - den mystiska granrisgumman var borta! Tomt gapade platsen där hon stått hela vintern. Och fortfarande är mysterierna med den stora bockens årliga, nya och hemlighetsfulla sällskap ett lika stort mysterium.

När själva jobbet var klart fick man en trivsam fikastund i köket med årets nyhet: korvbrödssemla. Uppfunnen för att kompensera korvbristen denna gång!

Foto:

Stig Unge

Söndag 25 januari 2015

Linnékvintetten och solisten Olle Persson

Visor tonsatta av Bo Nilsson, ”geniet från Malmberget”, framfördes av suveräna musiker för en stor och uppskattande publik.  Programmet är en del av Musik i Upplands och Östhammars kommuns ”Konsertkarusell”. (Klicka för att se vad som finns på programmet för våren här i kommunen.) Norrögården har fått ta emot konserter flera gånger under årens lopp.

Linnékvintetten är Musik i Upplands egen blåsensemble och har gjort många fina framträdanden, varav flera här hos oss. 

Linnékvintettens musiker är Alexander Skylvik på tuba, Birgitta Lagerstedt på trombon, Paul Hägglöf och Bengt Fagerström på trumpet och Lennart Stevensson på horn.

Foto:

Stig Unge

Lördag 7 mars 2015

Loppis

Hela bygdegården full med säljare, och en strid ström av besökare som tittade, fyndade och drack kaffe. Trivsam stämning som gav mersmak. Det är säkert inte sista gången Norrögården anordnar loppis.

Foto:

Stig Unge

Tisdag 12 januari 2016

Pelargoncirkel

Tillsammans med Svenska Pelargonsällskapet Uppland och Studieförbundet Vuxenskolan arrangerar Norrögården en cirkel för dem som vill veta hur man bäst sköter om sina pelargoner, hur deras historia ser ut och hur man förökar dem. Cirkeln drog 17 deltagare, och pågår under januari och mars.


Foto: Stig Unge